Καλώς ήρθατε στο Νηπιαγωγείο μας
Ο Γαλάζιος Πύργος ξεκίνησε να λειτουργεί στις αρχές της δεκαετίας του 80. Εδώ και 35 χρόνια διασφαλίζει στους γονείς ότι η εκπαίδευση των παιδιών τους στο σχολείο μας είναι ότι καλύτερο! Η αποστολή μας για τα παιδιά συνοψίζεται στις εξής προτροπές «Πετάξτε, Ανθίστε, Εκπληρώστε». Ο βασικός στόχος του εκπαιδευτικού μας συστήματος έγκειται στη διανοητική, σωματική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών μέσα σε ένα ευχάριστο, δημιουργικό και ασφαλές περιβάλλον!
Χώροι Δημιουργικής Απασχόλησης
Υγιεινά Γεύματα
Φιλικό Περιβάλλον
Αφοσιωμένη Ομάδα
Ποιοτικά Μαθήματα
Δημιουργικές Τέχνες
Μαθαίνω Παίζοντας

Πιστεύουμε ότι τα παιδιά μαθαίνουν και αναπτύσσονται πιο αποτελεσματικά όταν συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, όπως το παιχνίδι. Μέσω του παιχνιδιού, τα παιδιά αναπτύσσουν κοινωνικές και νοητικές δεξιότητες, ωριμάζουν συναισθηματικά και χτίζουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να γνωρίσουν νέες εμπειρίες και περιβάλλοντα.

Φιλική Ατμόσφαιρα

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του θετικού πνεύματος, είμαστε περήφανοι για τη δημιουργία εξαιρετικών σχέσεων μεταξύ των παιδιών, των γονέων και των δασκάλων μας. Συνεργαζόμαστε με αμοιβαίο σεβασμό ο ένας για τον άλλον και έτσι έχουμε δημιουργήσει ένα ζεστό, ήρεμο και φιλικό περιβάλλον, όπου τα μικρά μας απολαμβάνουν τη μάθηση και αισθανονται ασφαλή και χαρούμενα.

Δημιουργικές Τέχνες

Τα παιδιά απορροφούν καλύτερα τη μαθησιακή γνώση όταν αισθάνονται ενθουσιώδη και τους παρέχονται κίνητρα. Επειδή θέλουμε να είναι χαρούμενα καθ’ όλη την εκπαιδευτική τους αγωγή, τους μαθαίνουμε να αναπτύσσουν τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα, όπως η ζωγραφική, οι χειροτεχνίες και πολλά άλλα.